Persoane interesate

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

VINZARE CASA CURTE COMUNA DASCALUL -70.000 E

Proprietatea se afla in Comuna Dascalu, Judetul Ilfov, intr-o zona inconjurata de paduri, la NE fata de orasul Bucuresti si la o distanta de 18 km fata de acesta. Legatura intre Bucuresti si Dascalu este asigurata de drumul judetean DJ200, care este recent asfaltat si care se prezinta in conditii foarte bune. Distanta intre cele doua localitati poate fi parcursa in 15-18 minute cu automobilul.
Proprietatea se afla intr-o zona rezidential linistita, in continua dezvoltare urbanistică, cu mult aer curat, in care se poate regasi un camin confortabil si ferit de aglomeratia citadina.
Casa este construita in anul 2000, decomandata, cu o suprafata de 162 mp + anexa 30 mp + garaj. Casa este compusa din: 1 living, 3 dormitoare, baie, bucatarie, holuri mari, camera tehnica, terasa mare, teren 1300 mp, curte amenajata, loc de parcare in curte. Dispune de: apa curenta, centrala termica pe lemne, fosa septica, fantana proprie, termoizolatie, finisaje de calitate, gratar.

Detalii
Localitate: Comuna Dascalu, Judetul Ilfov
Număr etaje: Parter
Număr camere: 4
Număr dormitoare: 3
Bucatarie: 1
Nr grupuri sanitare: 1
Terasa: 1
Suprafata construita: 162 mp + anexa 30 mp + garaj
Suprafata teren: 1300 mp (curte amenajata)
Amplasament: Zona rezidentiala
Incălzire: Centrala proprie
Constructie din: 2000
Utilităti: apa curenta, centrala termica pe lemne, fosa septica, fantana proprie, curent electric, telefon, internet, cablu TV, sobe teracota
Imbunatatiri: Izolatie termica, gresie, faianta, termopan, calorifere, parchet, usi exterioare metal, usi interioare noi, grilaje fier forjat.
Acte: Cadastru, Intabulare
Destinatie recomandată: Rezidenta

pret vinzare 70.000 E comis ag 3%


















Vinzare casa curte Comuna Dascalul jud Ilfov. Dascalu - imagine 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu